LAATSTE NIEUWS


Nieuw  bij Dermalogica!

Daily Superfoliant, de exfoliant tegen luchtvervuiling.

(skin pollution)

Daily Superfoliant zorgt voor een directe ontgifting en een gepolijste huid. Het actieve poeder met o.a. Geactiveerd Binchotan Houtskool, Rode Algen en Tara Fruit Extract maakt de huid superzacht en bestrijdt de biochemische triggers die leiden tot huidveroudering en zaken zoals o.a. pigmentvlekken, fijne lijntjes en een doffe uitstraling.

LASHEXTENDER en BROWEXTENDER

Twee bijzondere producten zijn de LashExtender en BrowExtender van Divaderme.

De LashExtender is voor lange volle wimpers. De werking is als volgt: mascara - lashextender - mascara. Het is vriendelijk voor je wimpers, beschadigt niet en gemakkelijk te verwijderen met eye make-up remover. De prijs van een LashExtender is € 25,-- en kan eventueel verzendkostenvrij toegestuurd worden. Gebruik hiervoor het contactformulier.

 

De Brow Extender geeft mooie volle gelijkmatige wenkbrauwen. Het is gemakkelijk aan te brengen en blijft de gehele dag zitten. Het geeft een natuurlijke look. De BrowExtender is er in verschillende tinten. Prijs € 35,--.

 

 

 

Masker trio - Limited edition!
Inhoud:
- Charcoal Rescue Masque (38ml)
- Multivitamin Power Recovery Masque (38ml)
- Skin Hydrating Masque
Deze bijzondere set is nog beperkt voorradig.
Dit trio maakt multimasking mogelijk: combineer de maskers met elkaar om verschillende huidcondities op verschillende zones tegelijkertijd aan te pakken. Prijs  € 59,90.
LASH TO IMPRESS
De nieuwste mascara behandeling!
Deze semi-permanente mascara behandeling blijft 3-4 weken zitten afhankelijk van de verzorging en de cyclus van de wimperhaartjes, want ook die vervangen zichzelf. Een coating laagje zorgt ervoor dat de mascara semi-permanent is en je kan er mee slapen, sporten, zwemmen etc. Geen dagelijks mascara ritueel meer en altijd er verzorgd uitzien.
De prijs van deze behandeling is € 32,50 en duurt 30 minuten. Het effect een paar weken! 
Deze behandeling is nu te boeken!