LAATSTE NIEUWS


Nieuw! Nightly Lip Treatment

Zet een streep door liplijntjes met Dermalogica's nieuwste product!
Verstevigt, hydrateert en hersteld de lippen en lipcontouren. De formule met o.a. Indiase Gentiaanwortel, Karitéboter en een Geavanceerde Volume Technologie zorgt ervoor dat verticale lijntjes en lachrimpels vermindert worden en je lippen zacht en soepel worden terwijl je slaapt.
Prijs € 59,90

Nieuw  bij Dermalogica!

Daily Superfoliant, de exfoliant tegen luchtvervuiling.

(skin pollution)

Daily Superfoliant zorgt voor een directe ontgifting en een gepolijste huid. Het actieve poeder met o.a. Geactiveerd Binchotan Houtskool, Rode Algen en Tara Fruit Extract maakt de huid superzacht en bestrijdt de biochemische triggers die leiden tot huidveroudering en zaken zoals o.a. pigmentvlekken, fijne lijntjes en een doffe uitstraling. Prijs 73,90

Nieuw! Stress Positive Eye Lift

Verlies stress uit het oog en verhelder vermoeide ogen met deze intensieve "leave on" oogmasker. Het vermindert zwelling, donkere kringen en heeft een liftend effect op de ogen. Daarnaast heeft dit masker barrière herstellende eigenschappen zodat de huid rondom je ogen gezond wordt en blijft. De handige verkoelende massage applicator revitaliseert de ogen en zorgt ervoor dat precies de juiste hoeveelheid product gebruikt kan worden. Prijs € 79,90

LASHEXTENDER en BROWEXTENDER

Twee bijzondere producten zijn de LashExtender en BrowExtender van Divaderme.

De LashExtender is voor lange volle wimpers. De werking is als volgt: mascara - lashextender - mascara. Het is vriendelijk voor je wimpers, beschadigt niet en gemakkelijk te verwijderen met eye make-up remover. De prijs van een LashExtender is € 25,-- en kan eventueel verzendkostenvrij toegestuurd worden. Gebruik hiervoor het contactformulier.

 

De Brow Extender geeft mooie volle gelijkmatige wenkbrauwen. Het is gemakkelijk aan te brengen en blijft de gehele dag zitten. Het geeft een natuurlijke look. De BrowExtender is er in verschillende tinten. Prijs € 35,--. 

 

LASH TO IMPRESS
De nieuwste mascara behandeling!
Deze semi-permanente mascara behandeling blijft 3-4 weken zitten afhankelijk van de verzorging en de cyclus van de wimperhaartjes, want ook die vervangen zichzelf. Een coating laagje zorgt ervoor dat de mascara semi-permanent is en je kan er mee slapen, sporten, zwemmen etc. Geen dagelijks mascara ritueel meer en altijd er verzorgd uitzien.
De prijs van deze behandeling is € 32,50 en duurt 30 minuten. Het effect een paar weken!