DERMALOGICA


 

De huidverzorging van Dermalogica is uitgedacht en ontworpen door The International Dermal Institute dat in de hele wereld bekend staat als "the professionals choice".

Dermalogica vindt dat je huid goed verzorgen niets te maken heeft met verwennen of vertroetelen, maar gelijk staat aan iedere dag je tanden poetsen en regelmatig je haren wassen.

Dermalogica producten zijn dierproefvrij en bevatten geen porie-verstoppende bestanddelen..

 

Gezichtsbehandelingen.

Een standaard gezichtsbehandeling duurt 60 minuten. Daarnaast kent Dermalogica een Touch Therapy van 15 minuten, dat is bijvoorbeeld een rugmassage, voetmassage, nek-schoudermassage enz. Dat betekent dat

de behandeling in overleg met u kan worden uitgebreid.

Tevens kunt u kiezen voor een 45 minuten behandeling of een 30 minuten behandeling.

Ideaal als behandeling tussendoor of in kuurverband zoals bij acne.

Er zijn speciale jeugdbehandelingen.

 

 

FACEMAPPING

 

FaceMapping van Dermalogica is een specifieke manier van huidanalyse dat de conditie van de huid in beeld brengt door middel van zones, gerelateerd aan organen in het menselijk lichaam. De conditie van de huid is sterk afhankelijk van verschillende factoren. Bij elke gezichtsbehandeling wordt daarom eerst een huidanalyse gemaakt, waarna een gespecificeerde behandeling plaatsvindt. Dermalogica deelt een huid ook niet in, in een vette, gecombineerde of droge huid, maar kijkt naar uw huidtype en huidconditie en naar aanleiding daarvan wordt er een behandelplan gemaakt.

 

 

 

Maak gerust vrijblijvend een afspraak voor een huidanalyse en advies!